Rosalien Hoedemaker

Adviseur Arbeid en Gezondheid en Casemanager

Sinds mei 2023 ben ik werkzaam bij Boordarbo als BIG geregistreerd verpleegkundige in taakdelegatie.

Momenteel ben ik mij verder aan het bekwamen in de vele facetten van de ARBO -dienstverlening, gesteund door de opleiding bij het NSPOH.
Inmiddels ben gecertificeerd POB (Praktijkondersteuner Bedrijfsarts), en hoop ik in november 2024 mij te registreren als Arbo Verpleegkundige .
Ik ben gestart in 1979 met de toenmalige inservice opleiding tot verpleegkundige, waarna ik mij verder bekwaamd heb als HBO-V verpleegkundige, lang gewerkt als oncologie verpleegkundige en ruim 23 jaar als leidinggevende in zowel verpleeghuizen als ziekenhuizen.

Naast de twee dagen dat ik deel uit mag maken van het Boordarbo team werk ik ook nog binnen de afdeling ARBO van het MUMC, met als hoofdtaak de ondersteuning van medewerkers die te maken krijgen met infectieziekten, zoals o.a. Covid-19.

Ik ben gehuwd en moeder van 2 volwassen kinderen en 2 volwassen bonus kinderen.
In mijn vrije tijd, heb ik een groot aantal hobby’s. Ik wandel graag met onze twee honden, speel alt saxofoon bij diverse verenigingen zoals de Koninklijk Erkende Fanfare Wijnandsrade, de Rötsjer Jonge, De Politiekapel Limburg en bij sjpasskapel Herrie Manie in Wijnandsrade.
Gelukkig vind ik dan ook nog tijd om te handwerken, te fietsen en motor te rijden samen met mijn echtgenoot.

Ik ben een betrokken, transparant, klantgerichte medewerker die goed kan luisteren, geduldig is maar ook open, eerlijk en duidelijk communiceert. Kortom ik vind het boeiend om de wereld van zowel de werknemer als de werkgever in verbinding te brengen met elkaar zodat er over en weer begrip is voor elkaars positie.

Terug naar het team “over ons”.

 

Contact opnemen met Rosalien?